петак, 11. новембар 2011.

Архитекта Горан Анђелковић | 2007-2011


  У овом чланку представићу снимке својих излагања на Архитектонском факултету Универзитета у Београду. Реч је о три снимка која су настала у периоду од 2007. до 2011. године. Сваки снимак, на неки начин, карактерише одређено време током студија.

  Први снимак је настао 8. октобра 2007. године, и био је у склопу предмета „Урбана структура”, код проф. др Наде Лазаревић-Бајец, на другој години студија. О овоме је било већ речи на блогу. Снимак тог предавања и излагања:


  Други снимак је настао 24. новембра 2010. године, у Свечаној сали Архитектонског факултета Универзитета у Београду, приликом свечане доделе награда на конкурсу компаније „Армстронг. Тада сам са пројектом „Зен спакен монолитеносвојио треће место. Такође, о овом конкурсу и пројекту је било речи на блогу. Снимак одбране треће награде:


  Трећи снимак је настао 6. јула 2011. године, приликом одбране дипломског рада на Архитектонском факултету Универзитета у Београду, код ментора проф. доц. Ивана Рашковића. О самом дипломском раду тј. о пројекту и мастер тези биће више речи у наредном периоду на страници блога. Треба поменути да су одбрани присуствовали и двоје значајних српских архитеката, др Михаило Чанак - чика Мика и Милан Миодраговић. Снимак одбране дипломског рада из јула месеца ове године:


Нема коментара:

Постави коментар