субота, 17. децембар 2011.

Занимљивости из света домаће архитектуре (3) | 2011

  Joш неке занимљивости из света домаће архитектуре. Наиме, у овом трећем чланку по реду, бацићу главни акценат на објављивање мојих материјала по различитим интернет страницама, сајтовима и блоговима. Елем, да почнемо.

  На блогу „Урбан дизајн(Urban design), који је већ помињан на мом блогу, објављен је видео са изложбе словеначких архитеката Садар Вуга. Чланак са снимком објављен је у новембру 2010. године.
  Затим, у децембру исте године, на блогу Архитекти објављен је мој видео о архитекти Владимиру Лојаници. Филм је направљен у марту 2008. године
   На сајту Блокови.ком (Blokovi.com) објављен је рендер пројекта за урбанистичко-архитектонско решење стамбеног комплекса насеља „Др Иван Рибар”, који сам радио у тиму са др Михаилом Чанком - чика Миком, Ђорђем Николићем и Бојаном Стевићем. Битно је рећи да се овај чланак односи на галерију конкурсних радова за то насеље на мојој страници „Српски архитекти/ Serbian architects”.

Линк странице
  Током боравка у Копенхагену априла ове године, имао сам прилике да упознам њиховог архитекту Бјарка Ингелса (Bjarke Ingels) на Осмици - на стамбеном комплексу који је он пројектовао. Тада сам направио снимак како вози бицикл на свом објекту који је постао велика атракција и занимљивост у нашем свету архитеката. Снимак се брзо раширио. Ово је слика са руске друштвене мреже „В контакте”, која представља само неке од реакција и коментара на мој снимак.


  Неком другом приликом, наставићу са овом тематиком - занимљивостима из света домаће архитектуре.

Нема коментара:

Постави коментар