субота, 05. јануар 2013.

Видео клипови који су обележили 2012. годину | 2013

   У овом чланку представићу вам дванаест видео записа и филмова који су обележили протеклу 2012. годину. 

1. Филм „Нови мост за Нову годину” - видео приказује првојануарско догађање на новом, отвореном мосту преко Аде Циганлије у Београду.

2. Филм „Тајна Новог Београда | Зоран Љ. Николић и Мирко Радоњић” - серијал истраживачког рада новинарског тандема Зорана Љ. Николића и Мирка Радоњића, који је резултирало истоименом књигом, на тему Новог Београда. Серијал има пет епизода.


3. Филм „О Београдским тајнама | Зоран Љ. Николић” - инсерт из емисије са телевизије Коперникус, где се међу тајнама Београда, помиње између осталог и моја маленкост.


4. Филм „34. Салон архитектуре” - приказ 34. Салона архитектуре у Београду, где је и моја маленкост учествовао са конкурсним пројектом Мрештење змија (са: др Михаилом Чанком, Ђорђем Николићем и Бојаном Стевићем).


5. Приказ изложбе „Недовршене модернизације” - приказ истоимене изложбе у Београду, у просторијама Музеја историје Југославије, о архитектури некадашње социјалистичке Југославије.
 

6. Снимак „Свечана додела Награде животно дело - предавање архитекте Михаила Чанка” - предавање архитекте Михаила Чанка приликом свечане доделе Награде за животно дело у Београду. Снимак је на јутјубу (youtube) из шест делова.


7. Предавање „Стамбена архитектура на простору бивше Југославије” - моје предавање на трибни о становању у Београду. Предавање је на јутјубу из два дела.


8. Приказ изложбе „Недовршене модернизације” у Љубљну - приказ истоимене изложбе, која је била у Београду, а сада пристигла у Словенију, у Љубљану.


Нема коментара:

Постави коментар