субота, 25. мај 2013.

Иницијатива за очување Генералштаба | 2013 | 6

  Чланак о иницијатви против рушења Генералштаба, коју је покренуло уредништво странице Српски архитекти | Serbian architects.

01 Чланак у Политици

Нема коментара:

Постави коментар